VANLIGA FRÅGOR OM JOYAMO

Beställningar

Jag har en speciell fråga om smycken, vad ska jag göra?

Om du har en speciell fråga om smycken är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Glöm inte att ha ditt beställningsnummer till hands så att vi skulle kunna ge dig den bästa servicen.

Du kan kontakta oss via e-post (Support@Joyamojewelry.Zendesk.Com) eller genom att fylla i detta formulär kontakta oss

 

Kupong

Var kan jag få en kupongkod?

Rabattkuponger finns då och då på våra Instagram och Facebook sidor.

Leverans

Vilka leveransmetoder erbjuder ni?

På Joyamo erbjuder vi gärna gratis leverans över hela världen på alla varor och inköp. Den  kostnadsfria  leveranstiden är upp till 18  dagar. Om du önskar en snabbare leveransservice erbjuder vi även standardleveransalternativ,  där leveranstiden med denna metod är upp till  12  dagar och kostnaden är  60kr.

Om oss

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga på din webbplats?

Vi accepterar följande betalningsformer:

  • PayPal
  • MasterCard
  • American Express
  • Diners Club
  • Visa

Vad är er integritetspolicy?

Du kan läsa vår integritetspolicy här

Har ni fysiska butiker som man kan besöka?

Vi har inga fysiska butiker.

I syfte att tillverka tillgängliga smycken till allmänheten, och med förståelsen att kostnaden för att underhålla fysiska butiker är mycket hög, beslutade vi att endast tillåta onlineköp. På detta sätt kan vi erbjuda exceptionellt överkomliga priser och utmärkta kvalitetsprodukter.

Var ligger Joyamo?

Joyamo kontor ligger i 910 Foulk Rd. Suite 201 Wilmington, New Castle County Delaware 19803.

För ytterligare information, vänligen kontakta oss på tel 01-917-985-8528.

 

 

 

Smycken

Vad är SWAROVSKI ZIRCONIA?

Zirconia är en högkvalitativ, hållbar, hård och optiskt klar syntetisk kristallin substans. Det är ett konstgjort material och vanligtvis färglöst, men kan produceras i en mängd olika färger. På grund av dess stora likheter med diamanter används Zirconia ofta som en prisvärd diamantersättning. Swarovski började skära zirconia, som var det första företaget på marknaden som erbjöd en maskinskuren exponent av denna syntetiska sten. Sedan dess har Swarovski Zirconia varit känd som den mest exakt skurna Zirconia på marknaden, tillgänglig i en mängd utsökta former, storlekar och färger.

Vad är skillnaden mellan simulerade ädelstenar och äkta ädelstenar?

En äkta ädelsten finns i en naturlig källa och har genomgått behandling för att förbättra snittet eller utseendet.

Simulerade stenar (även kallade syntetiska ädelstenar) skapas i laboratorier och efterliknar egenskaperna och utseendet på äkta ädelstenar. Simulerade stenar tenderar att vara levande i färg eftersom föroreningar inte finns i ett labb och ändrar därför inte stenens klarhet eller nyans.

Det är viktigt att notera att äkta ädelsten är betydligt dyrare än simulerade ädelstenar.

Vad är födelsestenar?

Födelsestenar är ädelstenar som vanligtvis förknippas med årets tolv månader. Varje sten tillskrivs egenskaper som tillhör zodiakskyltarna.

Födelsestenar finns som äkta, simulerade och som SWAROVSKI ZIRCONIA.

Kan jag ändra min beställning?

Ja, du kan ändra din beställning.

Vår kundtjänst kommer gärna att justera din beställning, gratis, inom 24 timmar efter att den har lagts.

Om du vill ändra din beställning efter 24 timmar efter att ha gjort din beställning, kommer en 30% påfyllningsavgift  att tillämpas över det totala priset på den här varan.

Du kan kontakta oss via e-post (Support@Joyamojewellery.Zendesk.Com) eller genom att fylla i detta formulär kontakta oss

Kan ni skicka en produktkatalog till min e-post?

Nej. Vi har ingen tryckt katalog eftersom våra smycken är helt anpassningsbara. Vår hemsida är vår online katalog, där du på närmaste sätt kan uppskatta alla våra smycken

www.joyamo.se

Finns det garanti på smyckena?

Vi beviljar ett års garanti på alla våra smycken som är verkställbara vid tillverkningsfel och utförande. Varje smyckesdel passerar en strikt kvalitetskontrollprocess som leds av vårt kvalitetssäkringsteam innan det skickas till kunden.

1